Infoa pian päättyvistä lukuhaasteista

Vuosi alkaa kääntyä lopuilleen ja Klassikkojen lumoissa -blogin vuoden 2016 haasteet päättyvät. Vielä ehtii tehdä loppurutistukset haasteisiin, kirjoittaa rästissä olevat postaukset ja tehdä koonnin. Tässä tärkeimmät päivämäärät haasteissa mukana olijoille.

23.12.2016 päättyy lukuiloa-haaste. Tähän haasteeseen saa ilmoittaa myös oman vuoden kirjahuiput, joista on ollut paljon iloa. Tekstejä saa ehdottaa linkattaviksi, vaikka haasteeseen ei olisikaan varsinaisesti osallistunut. 24. päivä ilmestyy koonti. Lukuiloa-haaste on järjestetty kahtena vuotena peräkkäin ja hiipuneen osallistumisinnon takia sitä ei enää järjestetä ensi vuonna ainakaan minun puolestani.

31.12.2016 päättyy läpi historian-haaste, johon tuli varsin kunnioitettava määrä ilmoittautumisia. Muistakaa myös koota lukemisenne! Mattimyöhäiset ehtivät vielä ainakin kiriä ritariksi asti. Kokoan mahdollisimman pian haasteen päättymisestä suuremman koonnin, josta käy muun muassa ilmi ketkä ovat lukeneet, mitä on luettu ja minkälainen hovi ollaan yhteistuumin saatu aikaiseksi.


Muistathan ilmoittautua myös vuoden 2017 haasteeseen, joka alkaa aivan näinä päivinä. Tule mukaan antamaan ääni hiljaisille ja vaiennetuille, vaatimukset eivät ole kovat ja haasteen voi suorittaa myös muuten kuin pelkästään kirjoja lukemalla. Psst. Talvi-iltain maraton järjestetään myös tällä kertaa viikolla yksi. Kaikki innokkaat mukaan maratoonaamaan ja polkaisemaan kirjavuosi mukavasti käyntiin. Maratoonata saa ihan minä päivänä tahansa kyseisellä viikolla. Maratonkuva liitettäväksi postauksiin ja sivupalkkeihin ilmestyy myöhemmin.

Kommentit

Suositut tekstit