Muistathan ilmoittaa Lukuiloa-haasteen postaukset


Vuosi lähenee loppuaan ja Lukuiloa-haasteen päättymispäivä kolkuttelee jo sitäkin lähempänä. Muistathan ilmoittaa teemaan sopivat postauksesi viimeistään 23.12., mieluiten laittamalla näihin teksteihin tunnisteen Lukuiloa, mutta kelpuutan myös kommenttikenttään laitetut linkit.
Vaikka et olisikaan ilmoittautunut etukäteen haasteeseen, saat tehdä sen vielä nytkin. Kaikki ilonhetket otetaan mielellään vastaan.
Esimerkiksi nämä kelpaavat:
 • Lukumaratonit
 • Erilaiset kirjaisat mietteet
 • Yleiset kirjahöpinät
 • Kirjamessut
 • Toisen ihmisen kanssa jaetut kirjakeskustelut
Oikeastaan mikä vain paitsi perinteinen kirja-arvostelu. Toisaalta kirja-arvostelutkin kelpuutan, jos postauksesta näkyy lumoutuminen ja iloinen hetki.
Koontipostauksen kirjoitan ja julkaisen jouluaaton aikana.

Kommentit

 1. Lukuilo-haaste jäi jonnekin takaraivooni kolisemaan, ja vaikken ole siihen keskittyneitä postauksia tehnytkään, olen saanut paljon lukuiloa tämän vuoden aikana. Erityisesti huomioisin omat kirjamessukokemukseni (http://suketus.blogspot.fi/2015/10/kirjamessukuhinoita.html) ja viimeaikaisista lukukokemuksista Tommi Uschanovin Hätä on tarpeen -tietokirjan, joka on niin fiksua ja kiinnostavaa tekstiä, että se saa tosissaan uskomaan kirjallisuuteen ja maailmaan ja kaikkeen (http://suketus.blogspot.fi/2015/12/tommi-uschanov-hata-on-tarpeen.html).

  Kiitos lukuilon muistuttelusta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tärkeintähän on, että lukuiloa on riittänyt. Myönnettäköön, että minullakin jäi pari hyvää aihetta kirjoittamatta. Huomioin postauksesi.

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit