torstai 8. lokakuuta 2015

Paluu blogiin

Hui, huomaamatta meni aika niin etten kirjoittanut blogiin lainkaan. Vain tuo yksi jotensakin kirjoitettu arvostelu ilmaantui. Vihdoin olisi taas aika osoitella elonmerkkejä - elossahan täällä ollaan.
Syksy on mennyt aika tiiviisti muun muassa musiikkiharrastuksen parissa ja näin lukeminen on jäänyt vähemmälle. Nyt sekin alkaa kuitenkin innostaa ihan eri tavalla. Mutta eritavoin upeita kappaleita on tullut kuunneltua ja analysoitua kattavat määrät - Pelle Miljoonaa, Against me:tä yms. pääosin punkyhtyeiden biisejä.
Syksyiselle lomalleni olen jo hankkinut luettavaa ja ajattelin myös saattaa loppuun vielä tämän viikon puolella Astrid Lindgrenin Bröderna Lejonhjärtan. Mutta siitä lisää sitten myöhemmin. Lomakirja on sen tasoista arvostelua saanut, että en ihan heti mainosta sitä täällä. Olen kyllä innoissani, mutta voi myös käydä niin etten ikinä saa sitä loppuun. Aika näyttää. Lomalla tarkoitus on myös vihdosta viimein saada pari arvostelua julkaistua ja sillä tavoin mennään sitten kohti Helsingin kirjamessuja. Nehän on jo tässä kuussa.
Lyhyellä paluuyrityksellä toivotan kaikille kirpeitä syyspäiviä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin