maanantai 6. kesäkuuta 2016

Toukokuu

Vuosi kuvina, toukokuu
Toukokuussa luonto on ilmiselvästi vihertynyt ja bloggaaja kaipasi kipeästi blogitaukoa. Kaikin puolin kuukausi on ollut kiireinen ja työntäyteinen. Lukeminen on pyörinyt pitkälti erilaisten artikkelien ympärillä enkä yhtäkään kirjaa ole saanut luettua loppuun asti.

Tässä on osa ainoasta useita sivuja sisältävästä asiasta, jonka olen lukenut toukokuun aikana. Kyseessä ei ole siis enempää eikä vähempää kuin Suomen perustuslaki. Ihan vain omaksi ilokseni. 

Vasemmistofoorumin julkaisema Peruste-lehti on tarjonnut monta mielenkiintoista artikkelia. Kuvassa on Kasper Kristensenin artikkeli vuoden 2015 ensimmäisestä numerosta. Muuten aiheina ovat olleet muun muassa vähenevä mielenkiinto puoluepolitiikkaan ja muutenkin politiikkaan aktiivisessa roolissa, itsemäärämisoikeus sekä kapitalismi.

Tämän vuoden ensimmäinen Ulkopolitiikka UP-lehti on tarjonnut näkökulmia verokilpailuun, nationalismiin, ääri-islamismiin ja Venäjään.

Voima on aina yhtä mielenkiintoinen kuten myös sen välissä ilmestyvä Uskomaton. Tällä kertaa mm. sananvapaus, uskonnottomat maahanmuuttajat, vegaanius, EuroGames, MCC, sukupuolen moninaisuus ja jonkin verran myös kolttakulttuuri.

Pax oli aivan uusi tuttavuus ja sieltä löytyi esimerkiksi kuvassa näkyvä varsin mielenkiintoinen aihe. Einsteinin pasifismikin tarjosi uutta opittavaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin